Stopa premije osiguranja i članarine nepromijenjena i 2016.

Bez autora
Nov 29 2015

Stopa premija osiguranja i članarine za komercijalne banke u BiH za narednu godinu biće kao i ovogodišnja, odlučio je Upravni odbor Agencije za osiguranje depozita BiH. U saopštenju Agencije za osiguranje dopozita BiH navodi se da je na juče održanoj sjednci utvrđena visina stope premije osiguranja i članarine za 2016. godinu, odnosno da na godišnjem nivou stopa premije osiguranje ostane 0,26 odsto, a članarina 0,02 odsto. Upravni odbor je za spoljnog revizora Agencije za osiguranje depozita BiH izabrao Revizorsku kuću "REVIK" iz Sarajeva. Na sjednici je razmatrana informacija o komercijalnim bankama koje imaju probleme u poslovanju. Ovo pitanje biće razmatrano i na narednoj sjednici Upravnog odbora Agencije za osiguranje depozita BiH na koju će biti pozvani direktori entitetskih agencija za bankarstvo.

Stopa premija osiguranja i članarine za komercijalne banke u BiH za narednu godinu biće kao i ovogodišnja, odlučio je Upravni odbor Agencije za osiguranje depozita BiH.

U saopštenju Agencije za osiguranje dopozita BiH navodi se da je na juče održanoj sjednci utvrđena visina stope premije osiguranja i članarine za 2016. godinu, odnosno da na godišnjem nivou stopa premije osiguranje ostane 0,26 odsto, a članarina 0,02 odsto.

Upravni odbor je za spoljnog revizora Agencije za osiguranje depozita BiH izabrao Revizorsku kuću "REVIK" iz Sarajeva.

Na sjednici je razmatrana informacija o komercijalnim bankama koje imaju probleme u poslovanju.

Ovo pitanje biće razmatrano i na narednoj sjednici Upravnog odbora Agencije za osiguranje depozita BiH na koju će biti pozvani direktori entitetskih agencija za bankarstvo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik